Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Játékklinika


Tudományterület: Természettudományok

Szervező: Játékszerek Anno - MARBLES kft.

Cím: 1066 Budapest, Teréz kőrút 54. (Játékszerek Anno Kiállítóterem és Bolt) - Térkép ide kattintva érhető el


Időpont(ok):
Erre az eseményre nem szükséges előzetes jelentkezés.

18:00-21:00
A program nem regisztrációköteles.


A vállalkozó kedvűek számára a tavaly és tavalyelőtt is óriási népszerűségnek örvendő Játékklinika nyújt majd kihívást. A látogatók hibás játékok megjavítására vállalkozhatnak, amelyhez némi iránymutatást és segítséget is kapnak, a sikeresen megjavított játékokat pedig hazavihetik emlékbe. 


Főszereplő(k):
Vissza az előző oldalra
Keresés:  
Játékklinika

Örömmel jelentjük be, hogy idén is megtartjuk a Kutatók Éjszakáját!
Fontos évfordulóhoz érkezett Európa legnagyobb tudománykommunikációs rendezvénysorozata – az idei már a 10. évfordulója annak, hogy a tudomány sokszor titokzatosnak vagy a hétköznapoktól távolinak tűnő világa megmutatja a szórakoztató oldalát.
Bemutatkoznak a kutatók, és megismerhetjük azt a folyamatot, ahogy „az élet, a világmindenség meg minden” titkait megfejtik. Bepillanthatnak a látogatók különleges, máskor nem látogatható helyszínekre, megismerhetnek érdekes embereket, akik közelebb hozzák az érdeklődőkhöz a tudomány érdekességeit, aktualitásait. A rendezvény célja, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak ahhoz, hogy tudományos életpályát válasszanak, és reálisabbá tegye a kutatókról kialakult, sokszor sztereotípiákon alapuló, véleményt.
Az Európai Unió Horizont 2020 keretprogramja által támogatott rendezvénysorozatot hazánkban csaknem 70 kutatóintézet, felsőoktatási intézmény, és több száz kutató aktív részvételével szervezzük meg.

A látogatók számára minden program ingyenes. Várjuk Önt is a programokon!


A projekt a Horizon 2020 keretein belül a Marie Skłodowska-Curie Action támogatásával jöhetett létre.