Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Teszteld MAGAD! Mit tudsz a pszichológiáról?


Tudományterület: Bölcsészettudományok

Szervező: Debreceni Egyetem

Cím: 4032 Debrecen, Poroszlay u. 97. (DEMEK) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció
  • csoportos jelentkezés


Időpont(ok):
20:00-21:30
Szabad helyek száma: 5
A jelentkezés lezárult.


Teszteld MAGAD! Mit tudsz a pszichológiáról? Rendhagyó vetélkedő -értékes nyereményekkel- a mindennapi pszichológiai ismeretekről.

Program leírása: Sok ember számára a pszichológia megfoghatatlan, nem elég konkrét. A ma embere úgy érzi, hogy kevés ismerettel rendelkezik a lélektani ismeretekkel kapcsolatban. Ha nem is tudunk róla, de minden ember rendelkezik alapvető mentálhigiénés, pszichológiai alapismeretekkel, amelyet használ az életes során. Így mindenki saját pszichológusa. A rendhagyó vetélkedő érdekes, meglepő, izgalmas feladatok során mutatja be a pszichológia sokszínű területét a résztvevők számára. A vetélkedőt külön ajánljuk azon (felvételi előtt) fiatalok számára, akik érdeklődnek a pszichológia iránt.

Program helyszíne: Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja 4032 Debrecen Poroszlay út 97.


Főszereplő(k):

  • Berényi András
  • Juhász Béla Szilárd
  • Hüse-Szabó Edit
  • Darabosné Bíró Virág
  • Juhász RolandVissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: