Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Az agydaganatokról érthetően - neuro-onkológiai kutatások a Debreceni Egyetemen


Tudományterület: Orvostudományok

Szervező: Debreceni Egyetem

Cím: 4032 Debrecen, Egyetem tér (DE - Főépület (Egyetem tér 1.)) - Térkép ide kattintva érhető el


Időpont(ok):
Erre az eseményre nem szükséges előzetes jelentkezés.

17:00-18:00
A program nem regisztrációköteles.
A jelentkezés lezárult.
18:00-19:00
A program nem regisztrációköteles.
A jelentkezés lezárult.


Milyen tünetei vannak az agydaganatnak? Mi okozza az agydaganatokat? Hogyan kezelik a betegeket? Meg lehet-e gyógyulni? Hol tartanak jelenleg a kutatások? Ezekre a sokakat foglalkoztató kérdésekre adnak mindenki számára érthető választ a DE Idegsebészeti Klinikán immáron 10 éve működő Neuro-Onkológiai Laborban dolgozó kutatók és hallgatók. Az ismeretterjesztő előadásokon a legkorszerűbb ismeretek és kutatási eredmények kerülnek bemutatásra, így a résztvevők hiteles forrásból tájékozódhatnak a témában.


Főszereplő(k):

  • Dr. Virga József
  • Szivos László
  • Reményi-Puskár Judit
  • Dr. Tóth Judit
  • Dr. Bognár László
  • Dr. Klekner ÁlmosVissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: