Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Gazdálkodj okosan, gyere a GTK-ra


Tudományterület: Társadalomtudományok

Szervező: Debreceni Egyetem

Cím: 4032 Debrecen, Böszörményi u. 138. (Böszörményi úti Campus) - Térkép ide kattintva érhető el


Időpont(ok):
Erre az eseményre nem szükséges előzetes jelentkezés.

15:00-21:00
A program nem regisztrációköteles.
A jelentkezés lezárult.


Gazdálkodj okosan, gyere a GTK-ra

 

Ismerd meg a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karát!

Szerezz GTKutatói Oklevelet!

 

A Kutatók Éjszakáján második alkalommal mutatkozik be a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kara. Látogass el hozzánk és ismerd meg a Karunkat, informálódj interaktív módon a szakokról, tantárgyakról, hallgass érdekes előadásokat, teszteld tudásod a gazdálkodástudományokban! A kora délutántól estig tartó programunkat szórakoztató, játékos feladatokkal színesítjük, melyek teljesítésével értékes ajándékokat és GTKutatói Oklevelet szerezhetsz, valamint életre szóló élményekkel gazdagodhatsz! Amennyiben érdeklődsz a gazdálkodástudomány iránt, vagy későbbi tanulmányaid során Karunkat választanád, vagy csak szeretnéd megtapasztalni milyen az egyetemi légkör nálunk, akkor a Kutatók Éjszakáján itt a helyed a Böszörményi úti Campuson a TVK épületben.

Várunk benneteket ismeretterjesztő előadásokkal az Ihrig Károly szakkollégium, a DEX Műhely valamint a DETEP-es hallgatók tolmácsolásában.

Tőzsdejátékkal, melyen szórakoztató formában ismerkedhettek meg a tőzsdei tevékenységgel. Valamint Hol tanuljak tovább? döntési szituációs játékkal.

És hogyan szerezhetsz GTKutatói Oklevelet??? Játssz velünk, teljesítsd sikeresen a felvételi, a BSc képzés, a gyakorlati félév és az MSc képzés szórakoztató feladatait és Tiéd a GTKutatói Oklevél! Gyere barátokkal, osztálytársakkal vagy családoddal, ismerd meg a Karunkat olyan vicces, játékos feladatokkal, mint a kincskeresés, x-box, gazdasági activity és tabu. Üzenj a Kar hallgatóinak hatalmas üzenő falunkon és szerezz értékes ajándékokat!

 

Várunk sok szeretettel minden Kedves Érdeklődőt!

A program lebonyolítói: Dr. Dajnoki Krisztina, Dr. Pierog Anita, Gál Zsuzsa, Horváth Adrienn, Katona László, Kiss Virág, Kurmai Viktória, Ladányi Krisztina, Molnár Szilvia, Nagy Tünde Orsolya, Novák Norbert, Szabóné Szőke Réka, Szűcs Imre, Tóth Béla , Tóth Lilla Hanna, Vathy Veronika

 

 


Főszereplő(k):

  • Dr. Dajnoki Krisztina
  • Dr. Pierog Anita
  • Gál Zsuzsa
  • Horváth Adrienn
  • Katona László
  • Kiss Virág
  • Kurmai ViktóriaVissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: