Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Túlélem?! Túléljük?!


Tudományterület: Társadalomtudományok

Szervező: Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem

Cím: 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2. (Q épület B szárny 404-es terem) - Térkép ide kattintva érhető el

Ki jelentkezhet?

  • egyéni regisztráció


Időpont(ok):
17:00-18:30
Szabad helyek száma: 5
A jelentkezés lezárult.


Életben tudunk-e maradni, ha a megszokottól merőben eltérő helyzetben találjuk magunkat? Mennyire működik ilyenkor az agyunk, vagy éppen az ösztöneink hajtanak bennünket egy veszélyes helyzetben? És egyáltalán mi köze van a menedzsmentnek a hajótöréshez?

Vannak olyan helyzetek és feladatok, amikor inkább egyénileg vagyunk hatékonyabbak, míg máskor pedig éppen a csapatmunka vezet jobb eredményre. Vagy ez sokkal inkább attól függ, milyen személyiséggel rendelkezünk? Sok kérdés merülhet fel a program kapcsán, de még több vidámság a válaszok megtalálásának útján. A játék résztvevői többek között felölthetik magukra a különböző menedzseri és csapatszerepeket, alakíthatják a csoport dinamikáját, sikerre vihetik vagy éppen az „erdőbe” a csapattársakat.

Kalandos utazásra invitálunk tehát mindenkit, ahol a fő kérdés mindvégig csak egy: vajon túléljük-e?

 


Főszereplő(k):

  • Daruka Eszter
  • Pádár KatalinVissza az előző oldalra
Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: