Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Budapest - Ericsson Magyarország Kft.Demók az Ericsson világából - B épület, földszintEgyüttműködésben a BME Szélessávú Hírközlés és Villamosságtan Tanszékével - A épület, 1. emeletEgyüttműködésben a BME Távközlési és Médiainformatikai Tanszékével - A épület, 1. emeletEricssonos bemutatók - A épület, 1. emelet

16:00-23:00
16:00-23:00
16:00-23:00


Ifjúsági tudományos és innovációs tehetségkutató verseny győzteseinek bemutatkozása - A épület, 1. emeletJátsszunk IoT-t - Egymásba Gabalyodva versenyekKutatók Hobbija 7.0 - A épület, 1. emelet

16:00-23:00
16:00-23:00


Mensa HungarIQa - A épület, 1. emeletÖveges Tanár Úr utódai - Fizikai kísérletek nem csak tudósoknak: A épület, földszint, étterem


Keresés:  

Ha SZEPTEMBER, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!
 

Idén is lesz KUTATÓK ÉJSZAKÁJA, méghozzá szokás szerint szeptember végén, ráadásul most a legvégén, 2016. SZEPTEMBER 30-án!
 

Sci News 2016-ban
 

Idén a Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornáján osztunk meg minden izgalmas tudományos, illetve az idei eseményhez kapcsolódó hírt, melyeket ITT tekinthetsz meg.
 

Már most írjátok be a naptáratokba, az outlookba vagy az okostelefonotokba, állítsatok be riasztást, hogy biztosan el ne felejtkezzetek róla!
 

Miről is szól ez a nap?
 

Az Európai Unió Bizottsága több mint tíz évvel ezelőtt indította útjára ezt a kezdeményezést, hogy Európa-szerte megismertesse a fiatalokkal a kutatói pályát, annak szépségeivel és nehézségeivel együtt, népszerűsítse a természettudományokat, megmutassa, hogy kutatónak lenni izgalmas hivatás.
 

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget. Tudományos előképzettség nem szükséges a programok látogatásához.
 

Miért érdemes eljönni? Mert bárhova fordulunk, mindenhol tudományos kutatások eredményeibe ütközünk, amelyek a mindennapjaink részévé váltak, mint a hologram, a színes tévé, a C-vitamin, a golyóstoll vagy még inkább az okostelefon és a modern elektronikus eszközök. Ezek a találmányok pedig elkötelezett, kitartó és kreatív tudósok munkájának eredményeként jöttek létre.
 

Kívánjuk, hogy

  • mindenki találja meg az őt érdeklő legizgalmasabb programokat, 
  • jusson be idén arra a regisztrációköteles programra, amire már évek óta nem sikerült, és 
  • érezze nagyon jól magát szeptember 30-án, a KUTATÓK ÉJSZAKÁJÁN! 

 


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatónk: