Hírek
Nyomtatás

Miből merítettek sikeres emberek inspirációt a munkájukhoz?

2017. 09. 25.
Miből merítettek sikeres emberek inspirációt a munkájukhoz? A Bay Zoltán Nonprofit Kft. szeptember 29-i programján erről beszélgetnek művészek, sportolók, vállalkozók és közéleti személyiségek! Küldd el kérdéseidet a kerdezz@bayzoltan.hu címre szeptember 29-én délig!

Gyertek el, és tudjátok meg, mit gondolnak ők a sikerhez vezető útról!
Mint a Kutatók Éjszakája minden programja, a Bay Zoltán Nonprofit Kft-nél (XI. ker., Kondorfa u. 1.) szervezett kerekasztal-beszélgetés is épít a résztvevők aktív részvételére. Gyere el, és kérdezz Te is a vendégeinktől! 
Böjte Csaba-szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója
Dr.Csapó Gábor-olimpiai bajnok,edző
Demjén Ferenc-Kossuth-díjas énekes,dalszövegíró
Koltai Lajos-Kossuth-és Balázs Béla díjas operatőr,rendező
Molnár Ferenc-az Ilcsi szépítő füvek alapítója
Kelényi Kolos-a Szamos Marcipán termelési és kereskedelmi igazgatója
válaszolnak a kérdésre.

A műsorvezető Szily Nóra lesz. 

Küldd el kérdéseidet a kerdezz@bayzoltan.hu címre szeptember 29-én délig!
Programunkat támogatja a Szamos Marcipán és  Primus ásványvíz.

Keresés:  

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: