Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
EURAXESS - A kutatói mobilitás lehetőségei


Tudományterület: Társadalomtudományok

Szervező: Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft.

Cím: 1116 Budapest, Kondorfa u. 1. (Előadás sátor) - Térkép ide kattintva érhető el


Időpont(ok):
Erre az eseményre nem szükséges előzetes jelentkezés.

17:00-17:30
A program nem regisztrációköteles.


KUTATNÁL? UTAZNÁL? ÉLMÉNYEKKEL GAZDAGODNÁL?

Az EURAXESS Services hálózat mindent megtesz, hogy ingyenesen nyújtson számodra olyan információkat, melyekre szükséged lehet egy másik uniós országban történő munkavégzés során lakhatástól a szellemi tulajdonjog kérdéséig. Az EURAXESS szolgáltatást megismerheted közelebbről, ha ellátogatsz a Kutatók Éjszakája Bay Zoltán AKK helyszínére és felkeresel bennünket az előadás sátorban.
 

Mi is az az EURAXESS?

Pontosan erről szerezhetsz pontosabb képet, ha eljössz és meghallgatod az EURAXESS bemutatkozó előadást, ahol azt is megtudhatod, hogy mit kínál a kutatóknak az EURAXESS Services, EURAXESS Jobs, EURAXESS Rights ésEURAXESS Links.
És ha még van kedved egy játékos kvíz formájában még több információt tudhatsz meg erről a nagyon hasznos hálózatról, amelynek természetesen elmaradhatatlan része lesz a díjazás…
 
Funded by the European Commission’s Research and Innovation Framework Programme H2020 (2014-2020) by the Marie Sklodowska-Curie actions. Directorate General for Education and Culture. European Commission under Grant Agreement No. 633281.


Főszereplő(k):

  • Molnár ÁdámVissza az előző oldalra
Keresés:  
Euraxess

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: