Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Bemutatkozik az AlgilBio Kft.


Tudományterület: Agrártudományok

Szervező: Eszterházy Károly Egyetem - Gyöngyösi Károly Róbert Campus

Cím: 3200 Gyöngyös, Mátrai út 36. (A épület, K-szint, Folyosó) - Térkép ide kattintva érhető el


Időpont(ok):
Erre az eseményre nem szükséges előzetes jelentkezés.

18:00-21:30
A program nem regisztrációköteles.


Vállalkozásunk 2014 júniusában alakult meg, viszont a vállalkozás elindításának előkészítését már több mint egy éve elkezdtük. A cég elsődleges filozófiája a környezetvédelemi megoldások létrehozása és kutatása, aminek a termékeink és szolgáltatásaink tökéletesen megfelelnek. Fő termékünk a Juhász Tamás által kifejlesztett bio növénytápszer, ami nem rég kapta meg a forgalomba hozatali engedélyt. Ezek mellet a Gyöngyöstér szolgáltatás nyújtásával és grafikai munkákkal foglalkozunk. Az AlgilBio növénykondicionáló készítménypiacra vezetésének ötletével 2013-ban elnyertük az év legígéretesebb fiatal vállalkozója címet az Életpálya Alapítvány által rendezett Valóra Váltók versenyen. A növénytápszerrel kapcsolatban számos helyen tartunk előadást (Kutatók Éjszakája, A föld napja - IV. tudományfesztivál). Portrénkat pedig megtalálják a Tijöttök Műszaki - és természettudományos életpályát népszerűsítő programban. A bio növénytápszerünkkel a talajba olyan mikroorganizmusokat juttatunk, ami segít a növények számára a tápanyagfelvételt. A megfelelő mennyiségű és minőségű tápanyagnak köszönhetően erősebb szebb és ízletesebb terméseket kapunk. A Gyöngyöstér szolgáltatásunkat pedig ez év májusában indítottuk el, amit azzal a céllal hoztuk létre, hogy Gyöngyösön és a környékén élő emberek könnyen megtalálják a nekik szükséges terméket vagy szolgáltatásokat interneten, illetve mobilon.


Főszereplő(k):

  • Juhász József és TamásVissza az előző oldalra
Keresés:  
Bemutatkozik az AlgilBio Kft.

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: