Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Egy csodás nyár. (amatőr festőművész kiállítása)


Tudományterület: Művészetek

Szervező: Wesley János Lelkészképző Főiskola

Cím: 1086 Budapest, Dankó utca 11. (Kline terem) - Térkép ide kattintva érhető el


Időpont(ok):
Erre az eseményre nem szükséges előzetes jelentkezés.

14:00-22:00
A program nem regisztrációköteles.


Makói-Tóth Annamária amatőr festőművész kiállítása: Egy csodás nyár c. 

"Általános iskolai és gimnazista éveim alatt is érdekelt már mindenféle művészet, az agyagozástól kezdve a bútorfelújításig. Néhány évvel ezelőtt azonban a festészet igazi szerelemmé vált az életemben.A Wesley János Lelkészképző Főiskolán végeztem szociális munka majd pedagógia szakon. Székesfehárvár mellett élek a férjemmel és két kis kutyánkkal. Gyermekvédelemben dolgozom, olyan gyerekek életét segítem, akik gyermekotthonban vagy nevelőszülőknél élnek.A mukám mellett egy székesfehérvári szakgimnáziumban tanítók gyógypedagógiát, mert hiszek benne,hogy a felnövekvő generációban van az erő, ami jobbá formálhatja a világot.

Bízom benne, hogy a képeim tükrözik azt a szeretetet és lelkesedést, amelyet a készítésük közben megélek.Érezd otthon magad és nézz körül a festményeim között!"

 

 


Főszereplő(k):

  • Makói-Tóth AnnamáriaVissza az előző oldalra
Keresés:  
Makói-Tóth Annamária:"Egy csodás nyár"c. kiállítása

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: