Programok
NyomtatásTovábbküldés e-mailben
Kecskemét - Neumann János Egyetem


Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 1. cPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 3. aPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 3.bGAMF Kar 4-es épület 3. emeleti előtérGAMF Kar 4-es épület 313 teremGAMF Kar 4-es épület 315-ös teremGAMF Kar 4. épület 311.teremGAMF Kar 7-es épület 10. teremGAMF Kar Anyagtechnológiai Tanszék 7-es épületGAMF KAR Anyagtechnológiai Tanszék 9-es épületGAMF Kar AulaGAMF Kar Deák Ferenc terem fsz 1.GAMF Kar Főépület Deák-terem ( földszint)GAMF Kar Természet-és Műszaki Alaptudományi Tanszék 4-es épület 313 teremGAMF Műszaki és Informatikai Kar Főépület, robotlabor 10/1-es teremGAMF Műszaki és Informatikai Kar Járműtechnológiai Tanszék előtti területKertészeti és Vidékfejlesztési Kar 60. teremKertészeti és Vidékfejlesztési Kar AulaKertészeti és Vidékfejlesztési Kar Dr. Mészöly Gyula Tanácsterem (fsz. 58. terem)Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar Filius István földszinti nagyelőadóKertészeti és Vidékfejlesztési Kar ÜvegházKertészeti és Vidékfejlesztési Kar, aulaKertészeti és Vidékfejlesztési Kar, ÜvegházNJE Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola és Óvoda játszótérPedagógusképző KarPedagógusképző Kar 4.épület 80. teremPedagógusképző Kar 711. teremPedagógusképző Kar 721. teremPedagógusképző Kar 722-es teremPedagógusképző Kar, CsillagvizsgálóPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 1. aPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 1.bPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 2.aPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 2.bPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 4.aPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 6.a

16:30-20:30


Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, 8.aPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, I. emelet zsibongó

16:30-20:30


Petőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, II. emelet zsibongóPetőfi Sándor Gyakorló Általános Iskola, Informatika terem

16:30-20:30


Tudósház a Homokbányán


Keresés:  

Ha szeptember, akkor KUTATÓK ÉJSZAKÁJA! 

2017. szeptember 29. (péntek) 

Ezen a délutánon és estén megismerkedhettek a kutatói munka szépségeivel és izgalmával. Megtudhatjátok, hol és hogyan dolgozik egy kutató, milyen kihívások érik, és hogyan küzdi le a nehézségeket?

 

Miről is szól ez a nap?

 

Arról, hogy a kutatók sokfélék, lehetnek laborban dolgozó, fehér köpenyes, szemüveges, kissé szórakozott professzorok, de lehetnek álmodozó fiatalok, dinamikus középkorúak, férfiak vagy nők is; és (időnként) dolgozhatnak autógyárban, búzamezőkön, tisztatérben, öntödében, az afrikai szavannán, csillagvizsgálóban, óceánjárón vagy egy vulkán tetején.

 

A Kutatók Éjszakájára minden korosztályt várunk látogatóként! Az Európai Unió Bizottsága által kezdeményezett eseménysorozat a társadalom minden tagjának bemutatja a kutatás és fejlesztés (K+F) fontosságát és vonzóvá szeretné tenni a kutatói életpályát. Az ovisoktól a nagymamákig mindenki megismerkedhet az innovációs gondolkodás fontosságával.

 

Szeptember 29-én kora délutántól késő éjszakáig, a rengeteg érdekes program során máskor nem látogatható helyszínek is kinyílnak, és bepillanthattok a zárt ajtók mögött zajló, az emberiséget előre vivő új ötletek létrehozásába;

 

Több mint 30 városban, közel 2000 program megszervezésével nem csak szórakoztatni szeretnénk, hanem azt is demonstrálni, hogy a találmányok egy-egy elkötelezett, kitartó és kreatív tudós vagy tudóscsapat munkájának eredményei, hogy a fiatalok is kedvet kapjanak a tudományos életpályához és az újítások támogatásához.

 

Ha videóhírek, akkor: SciNews!

A Kutatók Éjszakája hivatalos YouTube-csatornája idén is érdekes tudományos és az eseményhez kapcsolódó híreket oszt meg!

 

Kívánjuk, hogy

 

  • minden új látogató találja meg az őt érdeklő érdekfeszítő programokat,
  • idén jusson be a kiszemelt regisztrációköteles programra, akinek ez még nem sikerült,  és 
  • mindenkinek, hogy érezze nagyon jól magát ezen a különleges eseményen!


Írjátok fel a naptáratokba vagy az okostelefonba, hogy biztosan ne felejtsetek eljönni: 2017. SZEPTEMBER 29-én, pénteken, megint:

KUTATÓK ÉJSZAKÁJA!!!


Az Európai Kutatók Éjszakája az Európai Bizottság, Marie Skłodowska-Curie programjának támogatásával valósul meg.


Támogatóink: