Események betöltése

« Összes esemény megtekintése

  • Ez az esemény elmúlt.

Hogyan lesz a folyadékból szilárd anyag? Mi történik az élelmiszerrel, ha légköri nyomáson vagy vákuum alatt szárítjuk? “Amit eszel, azzá leszel”- Interaktív bemutató és késztermék kóstoló.

szeptember 27 @ 14:00 - 20:00

Előadók: Dr. habil Antal Tamás egyetemi docens

                         Dr. habil Kerekes Benedek egyetemi tanár

Helyszín: Élelmiszeripari gépek laboratórium (CC 015)

Részletek

Dátum:
szeptember 27
Időpont:
14:00 - 20:00

Pontos helyszín

Nyíregyházi Egyetem
4400
Nyíregyháza, HU 4400 Magyarország
Honlap:
www.nye.hu

Szervező intézmény

Nyíregyházi Egyetem
Honlap:
www.nye.hu

Egyéb

Akadálymentesített
Igen
Életkor
óvodásoknak, általános iskola alsósoknak, általános iskola felsősöknek, gimnazistáknak, egyetemistáknak
Regisztrációköteles
Nem
Külföldiek számára is látogatható program
Igen
Programtípus
Előadás
Intézményen belüli helyszín
Élelmiszeripari gépek laboratórium (CC 015)
Nap
Péntek(szeptember 27.)