Események betöltése

« Összes esemény megtekintése

  • Ez az esemény elmúlt.

Hogyan leszek szuperhős?

2019 szeptember 27 @ 18:00 - 19:00

Ingyenes

előadás és kötetlen beszélgetés

Mitől különleges a szuperhős? Talán attól, mert pontosan tudja, mi is az ő fő erőssége, és használja is azt! Vajon te ismered azokat a képességeidet, amik téged tesznek szuperhőssé?

Az előadás során megismerhetsz olyan nemzetközi pszichológiai kutatásokat, eredményeket, melyek az oktatás vagy a nevelés területén kiemelkedőek. Érthető, játékos formában továbbadjuk azokat a pszichológiai kísérleteket, amelyekből mindenki csak tanulhat, az eredményeit élvezheti. Szeretnéd interaktív módon felfedezni, mik a saját belső erősségeid? Pályaválasztás előtt állsz, esetleg szülő vagy, aki segítené gyermekét a továbbtanulás útvesztőjében? Tudd meg, miképp lehetsz Szuperhős és hogyan segíthetsz másoknak is azzá válni!

A programot követően -korlátozott számban (max. 16 fő), regisztrációhoz kötve- a regisztrált gyermekek tréningen vehetnek részt, elmélyítve a szuperhős karakterük feltérképezését, amíg a többi résztvevő és a kísérő szülők számára, az előadás után kérdőíveket biztosítunk és segítünk az eredmények értelmezésében.

Regisztrációhoz kötött turnusidőpontok:
18:00-19:00


A BME regisztrációhoz kötött rendezvényeire egy személy maximum 2 főt regisztrálhat a Kutatók Éjszakája központi oldalán. A két főnél több regisztráció csoportosnak minősül. Amennyiben csoportos regisztráció lehetőségével
szeretne élni, kérjük, hogy a Központi oldalon történő regisztrációjával egyidőben ennek tényét jelezze a BME Kutatók Éjszakája egyetemi koordinátorának a rendezveny@omikk.bme.hu e-mail címen (az esemény pontos nevének és időpontjának feltüntetésével).
A csoportos regisztrációja csak az intézményi koordinátor pozitív visszajelzését követően lesz érvényes!
A BME, mint szervező intézmény fenntartja a jogot arra, hogy a legalább három fős regisztrációkat törli, amennyiben a regisztráló elmulasztja a csoportos regisztrációját bejelenteni a fent megadott e-mail címen.

Részletek

Dátum:
2019 szeptember 27
Időpont:
18:00 - 19:00
Összeg:
Ingyenes

Pontos helyszín

BME Q épület
Magyar tudósok körútja 2
Budapest, Magyarország 1117 Magyarország
+ Google Térkép

Szervező intézmény

Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Telefon:
+3614632444
Honlap:
bme.hu

Egyéb

Akadálymentesített
Igen
Életkor
gimnazistáknak, egyetemistáknak
Regisztrációköteles
Igen
Külföldiek számára is látogatható program
Nem
Tudományág
Egyéb
Programtípus
Előadás
Nap
Péntek(szeptember 27.)
Terem
A szárny 403-as terem
Emelet
4. emelet
Épület
Q
Utca, házszám
Magyar tudósok körútja 2.
Város
Budapest
Irányítószám
1111
Google térkép megjelenítése
Igen