Események betöltése

« Összes esemény megtekintése

  • Ez az esemény elmúlt.

Kézművesek utcája: Mézvásár

2019 szeptember 27 @ 18:00 - 21:30

Főállású méhészként 1998-óta tevékenykedünk. Méhállományunk átlag 150 méhcsaládot tesz ki. Kezdetek óta a termékünket közvetlen a fogyasztóknak értékesítjük. Vándorlással igyekszünk több fajta mézet termelni. A méhek szeretete és a természet alázatos tisztelete vezérli munkánkat, ezért minimális kemikáliát és sokkal több biológiai módszert alkalmazunk a méhcsaládok egészsége és a méz jó minősége érdekében.

Az idei szezonunk kínálata az akácméz, a lépes méz, a hársméz, a repceméz, az erdei méz, a málnaméz, a selyemkóró méz, a napraforgó méz és a vegyes virágméz.

2011-óta oktatjuk, képezzük a méhészeket, mert tanári végzettséggel és az oktatásban szerzett 20 éves tapasztalattal is rendelkezünk. Így került sor egy érdekes téma választására: Történelmi utazás mézédesen mindenkinek címmel, mely során a mézfogyasztás eredetét és kultúráját tekintjük át a kínálatunk kóstoltatásával egybekötötten.

Részletek

Dátum:
2019 szeptember 27
Időpont:
18:00 - 21:30

Pontos helyszín

Eszterházy Károly Egyetem Gyöngyösi Károly Róbert Campus
Mátrai út 36.
Gyöngyös, 3200 Magyarország
+ Google Térkép
Telefon:
+3637518304
Honlap:
https://gyongyos.uni-eszterhazy.hu/

Szervező intézmény

Eszterházy Károly Egyetem

Egyéb

Akadálymentesített
Igen
Életkor
óvodásoknak, általános iskola alsósoknak, általános iskola felsősöknek, gimnazistáknak, egyetemistáknak, felnőtteknek, kifejezetten családosoknak, nem korfüggő
Regisztrációköteles
Nem
Külföldiek számára is látogatható program
Nem
Programtípus
Beszélgetés, Egyéb
Intézményen belüli helyszín
"A" épület - "K" szint, folyosó
Nap
Péntek(szeptember 27.)

Szereplők