A CEU Kognitív Tudományi Tanszékének munkatársa vagyok, labormenedzserként csatlakoztam a Social Mind Center Social Mind and Body Group csoportjához 2017-ben, valamint az idei évtől az Adaptive Cognition and Economics csoport munkájában is részt veszek, kutatási asszisztensként.

Korábban pszichológiai, gazdasági és filmelméleti tanulmányokat folytattam, mielőtt az utam az idegtudomány felé vezetett – a Kutatók Éjszakáján szintén résztvevő Fruzsi és Dávid kollégámhoz hasonlóan én is a BME Kognitív tanulmányok MSc képzésén végeztem. Tudományos érdeklődésem a neuroendokrionológia és a társas idegtudomány (Social Neuroscience) határterületén helyezkedik el.

A kutatócsoportunk három másik kiállított kísérlete mellett a Kognitív Játszótéren az emberi agy (társas) működésébe nyerhetnek betekintést a látogatók, gyakorlati példákon, érdekes feladatokon keresztül. Ízelítőül: problémamegoldást, tervezést, emlékezetet és figyelmet mérő társas- és egyéni játékok várják a résztvevőket – életkori megkötés nélkül.