Az Interaktív Természetismereti Tudástár munkatársa, a Környezet-toxikológiai Kutatóműhely tagja (TÜV Partner Teszt-Laboratórium-Reg No.: MU 692606090001).  Kutató és nevelő tevékenységük során a következő célterületekre fókuszálnak feladataik végrehajtása során:
1. Egyrészt a környezetből érkező hatások, mint ható tényezők jelenlétében kialakuló biológiai rendszerválaszok, mint hatáseredmények kutatását, tanulmányozását végzik, környezet-biológiai és/vagy környezet és rendszer relációs vizsgálatokban, másrészt a megismert és elemzett hatáseredmények ismeretében a társdalomban kialakuló környezetterhelések társadalmi szintű kezelésének kutatását is megvalósítják a minőségirányítási rendszereken keresztül.
2. A környezettudományi kutatás-eredmények disszeminálás módszertanának és hatékonyságának fejlesztési vizsgálatai vizsgálataik fókuszpontjában áll. A Környezet-toxikológiai Kutató Műhely vizsgálati eredményeit a felsőoktatási tevékenységekben is zajló a tanítás-tanulás-nevelés folyamataiban kívánják alkalmazhatóvá tenni, hogy megtalálják azokat a jól adaptálható módszertanokat, amelyekkel nagyobb asszociatív és kapcsolási hatékonyságot érhetnek el, ezt a pedagógusképzésben kiemelten fontosnak tartják.

Események amelyeken szerepel:
 • Környezetünk és egészségünk
 • Akadálymentesített: Nem
  Életkor: óvodásoknak, általános iskola alsósoknak, általános iskola felsősöknek, gimnazistáknak
  Regisztrációköteles: Nem
  Külföldiek számára is látogatható program: Nem
  Tudományág: Természettudomány
  Programtípus: Előadás, Bemutató
  Intézményen belüli helyszín: Biológia előadó
  Nap: Péntek(szeptember 27.)
  Utca, házszám: Boldogasszony sgt. 6.
  Város: Szeged
  Irányítószám: 6725
  Google térkép megjelenítése: Igen
Kapcsolt intézmények: