Célom, hogy átfogó szemléletre tegyek szert a táplálkozás terén, amivel a vendéglátást is segíthetek fenntarthatóbbá formálni. Az egészséges táplálkozásnak egyben környezetbarátnak is kell lennie. Ha tudatosan választunk, azzal befolyásolhatjuk a kínálatot.

2013-ban végeztem alapszakos biológusként sejt- és molekuláris biológia szakirányon a Szegedi Tudományegyetemen. Majd 2017-ben megszereztem az okleveles táplálkozástudományi szakember MSc-képesítést a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 2018 márciusától a BGE KVIK Vendéglátás Intézeti Tanszékén dolgozom kutatóként, ezzel párhuzamosan a Debreceni Egyetem Táplálkozás- és Élelmiszertudományi Doktori Iskolájának Táplálkozástudományi Programjában vagyok doktorandusz hallgató. Kutatási témám az egészséges és fenntartható táplálkozás.

Események amelyeken szerepel:
  • Szuperélelmiszerek a konyhában
  • Akadálymentesített: Nem
    Életkor: általános iskola felsősöknek, gimnazistáknak, egyetemistáknak, felnőtteknek
    Regisztrációköteles: Igen
    Külföldiek számára is látogatható program: Nem
    Tudományág: Természettudomány
    Programtípus: Workshop
    Intézményen belüli helyszín: Tankonyha
    Nap: Péntek(szeptember 27.)
Kapcsolt intézmények: