Cégünk ipari kutató innovációs vonulatát erősíti. Techshop csapatával az ipar 4.0 mintaalkalmazások digitális irányát képviselő additív gyártás, digitális térinformációk, szakértője. Tevékenységeik szorosan kapcsolódnak az úgynevezett Time Compression Technology  speciális szakterülethez kapcsolódó digitális gyártás, CNC megmunkálások, de a géptervezés, gyártáselőkészítés, gyártástervezés, gyártás-szerelés a főbb tevékenységeik.
Antal a mai nevén Neumann János Egyetem GAMF Műszaki Informatikai Karon gyártásinformatikai gépészmérnökként végzett, további Okleveleit a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki és Járműmérnöki Karán szerezte. Okleveles jármű-gépészmérnök, Okleveles Közlekedés Műszaki Szakértő Szakmérnök.
Kiemelt szakmai területei: A CAD-CAM rendszerek, CNC technológia, Rapid Prototyping, Reverse Engineering, Numerikus Mechanikai, Áramlástani Analízis, a tervezés, gyártás és fejlesztés területén. Egyetemi oktatóként az innovatív és energiahatékonysági projektekkel bejárta a fél világot, s vitte jó hírét a magyar kreativitásnak.