Hámori György tudományos asszisztensi pozíciót tölt be a TTK KPI Lendület Fejlődéstani és Transzlációs Idegtudomány Kutatócsoportjában. Eközben 2017-től a Szegedi Tudományegyetemen végzi mesterképzését Kognitív- és Neuropszichológia szakirányon, ahol jelenleg az olvasás és a szavak feldolgozásának háttérfolyamataival foglalkozik.

Számos kutatás lebonyolításában vett részt, egyaránt foglalkozott fiatal és idős, illetve egészséges és pszichiátriailag érintett (például pszichózis spektrum zavarral diagnosztizált) populációkkal. Tapasztalataiban meghatározó az SZTE Pszichiátriai Klinika Rehabilitációs osztályán töltött kutatási és a Semmelweis Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinika Affektív és Pszichofarmakológiai Osztályán töltött gyakornoki tevékenységei.

Az SZTE-n töltött 2014-től 2017-ig tartó alapszakos tanulmányait a kognitív funkciók és a szorongás kapcsolatát időskorú mintán végzett szakdolgozatával fejezte be.

Egyetemi tanulmányai alatt gyakran vett részt tudományt népszerűsítő programokban, úgy, mint a Kutatók Éjszakája vagy tudományos vita. A kutatócsoport tagjaként az EEG vizsgálatok lebonyolításával, az IQ tesztek felvételével, adatelemzéssel és programozással foglalkozik.

Események amelyeken szerepel:
 • Mit árul el a személyiségünkről az agyunk, miközben játszunk?
 • Akadálymentesített: Nem
  Életkor: általános iskola alsósoknak, általános iskola felsősöknek, gimnazistáknak, egyetemistáknak, felnőtteknek, nem korfüggő
  Regisztrációköteles: Igen
  Külföldiek számára is látogatható program: Nem
  Intézményen belüli helyszín: Találkozó az aulában
  Nap: Péntek(szeptember 27.)
  Utca, házszám: Magyar tudósok körútja 2.
  Város: Budapest
  Irányítószám: 1117
  Google térkép megjelenítése: Igen
Kapcsolt intézmények: