1985-ben szerzett villamosmérnöki diplomát, de már az egyetem elvégzése előtt eldöntötte, hogy tanári pályára lép és így lett mérnök-tanár. A műszaki tárgyak mellett informatikát és fizikát is tanított, de a fizika szakot csak 2007-ben végezte el az ELTE-n. Jelenlegi iskolájában, a Baár-Madas Református Gimnáziumban 2001 óta tanít.

Tanítványaival estékbe nyúló szakköri foglalkozásokon mélyedt bele a tehetség-gondozói  munkába,  aminek –  ahogy  ő  szokta mondani – „mintegy mellékterméke lett” a sok kiváló versenyeredmény, hiszen a valódi eredmény a megszerzett tudás. Tanítványai közül többen képviselhették hazánkat a nemzetközi versenyeken, a Nemzetközi Fizika Diákolimpián (IPHO), a Nemzetközi Junior Természettudományos Olimpián (IJSO), az Ifjú Fizikusok Nemzetközi Versenyén (IYPT). A gimnáziumi munkája mellett a Wigner Fizikai Kutatóközpont Részecskefizikai kutatócsoportjában dolgozik diákjaival, akik eredményesen szerepelnek és dolgoznak az innovációs és a tehetséggondozói pályázatokon is.

A Kutatók Éjszakáján megjelenő bemutatóját az Öveges József Kárpátmedencei Fizikaverseny idei történelmi alakjának, James Watt munkássága ihlette.

 

Díjai sorrendben:

2012: Öveges Érem

2015: Bonis Bona Díj

2016: Delfin Díj (Nukleáris Társulat díja)

2016: Csákány Antalné Díj (ELFT Általános Iskolás Szakcsoport díja)

2016: Ericsson Díj

2017: Mol Mester-M Díj

2018: Rónaszéki László díj 2018. (ELFT Általános Iskolai Szakcsoport Díja).