A Magyar Nemzeti Múzeum Málenkij Robot Emlékhely koordinátoraként az én feladatom a tárlatvezetések megszervezése, megtartása, valamint minden az Emlékhellyel kapcsolatos szakmai és szervezési teendő.

Jelenleg a Károli Gáspár Református Egyetem Bölcsészettudományi Karának történelem szakán végzem a mesterképzés utolsó évét.  Fő kutatási területem a szovjet megszállást követő elhurcolások a Szovjetunió kényszermunkatáboraiba. Egyik célkitűzésem a GUPVI lágerrendszerben eltöltött évek rekonstruálása, a rendelkezésre álló visszaemlékezések alapján. Jelenleg a Pest-Pilis-Solt-Kiskun vármegye területéről „málenkij robotra” elhurcolt civilek, magyarországi gyűjtőtáborainak és vonzáskörzeteinek feltérképezésével és az elhurcoltak listáinak összeállításával foglalkozom.

Az alapképzéses diplomámat hadtörténelem szakirányon szereztem. A képzés során a kutatási témám a „Málenkij robot” Taksony és térségében volt, amely bővített formában – társszerzőmmel, Gárdonyi Adriennel – a GULÁG/GUPVI emlékév keretein belül megjelent. Az Emlékezz Ránk!… azokra, akik „egy kis munkán” voltunk a Szovjetunióban című kötet megemlékezik a szülőfalumból, Taksonyból 1945 januárjában elhurcolt közel 800 főről, akiket a szovjetek a mai Ukrajna területén lévő Donyec-medencébe vittek. A foglyok közel egyharmada sosem térhetett haza, a kötet révén azonban az ő történetük sem veszett el nyomtalanul.