Alexandra jelenleg tudományos asszisztensként dolgozik a Lendület Fejlődéstani és Transzlációs Idegtudomány csoportban, és 2019 szeptemberétől tanulmányait is folytatja, a Semmelweis Egyetem Rácz Károly Doktori Iskolájának állami ösztöndíjas hallgatójaként. Doktori kutatásának témája a jutalomfeldolgozás, mint a serdülőkori szerhasználat prevenciójának egy ígéretes célterületének, neurális és viselkedéses hátterében megfigyelhető egyéni különbségek pontosabb megértése.

Alexandra már 2014 és 2016 között gyakornokoskodott az MTA TTK KPI-ben és 2018-ban szerzett pszichológia szakos diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetemen, fejlődés- és klinikai gyermekpszichológia szakirányon. Egyetemi évei alatt többféle területen nyílt lehetősége tapasztalatgyűjtésre szakmai gyakorlatok és önkéntesség formájában. Szakmai tapasztalatainak egy részét klinikai terepen szerezte a Semmelweis Egyetem I. sz. Gyermekgyógyászati Klinikájának Gyermekpszichiátriai osztályán (2018), a Vadaskert Gyermekpszichiátriai Kórházban (2017), valamint a Szent János Kórház Pszichiátriai osztályán (2015), másik részét pedig az Újbudai Szemünk Fénye Központi Bölcsődében végezte (2018). A XX. Budapesti Pszichológiai Napok (Pszinapszis) Helyszíni Rendező stábjának önkénteseként részt vett egy háromnapos pszichológiai konferencia szervezésében és lebonyolításában is.

Események amelyeken szerepel:
 • Mit árul el a személyiségünkről az agyunk, miközben játszunk?
 • Akadálymentesített: Nem
  Életkor: általános iskola alsósoknak, általános iskola felsősöknek, gimnazistáknak, egyetemistáknak, felnőtteknek, nem korfüggő
  Regisztrációköteles: Igen
  Külföldiek számára is látogatható program: Nem
  Intézményen belüli helyszín: Találkozó az aulában
  Nap: Péntek(szeptember 27.)
  Utca, házszám: Magyar tudósok körútja 2.
  Város: Budapest
  Irányítószám: 1117
  Google térkép megjelenítése: Igen
Kapcsolt intézmények: