CEO, Chameleon

 

Sorozat vállalkozó vagyok, jelenleg a Chameleon a 4. startup cégem amit nemzetközi sikerre szeretnék vinni. Korábbi cégeim főként szoftveres cégek voltak. A legtöbb okos otthon gyártó hardveres oldalról érkezik, ez erősen érződik a felhasználói felületeken és a szoftveres kezelhetőségen. Számomra a UI és a UX első számú. A felhasználók érdekeit helyezem előtérbe a mérnöki, műszaki énemmel szembe.
Amióta életek mindig azt kutatom, hogyan lehet leegyszerűsíteni, könnyebben és hatékonyabban megoldani egy-egy problémát. A legtöbb embert együtt él a már megszokott dolgokkal (régen is így csináltuk), és eszébe sem jut, hogy azt lehetne másképp is csinálni. 
 
Azt gondolom, hogy a legnagyobb erősségem azt, hogy megtaláljam ezeket az innovatív új lehetőséget, és bebizonyítsam az embereknek, lehet egyszerűbben és kényelmesebben is élni. Minden termékemnél  amit eddig piacra vittem ez adta a belső motivációt.
 
Hiszem azt, hogy a Smart Home nem a felső 10 000 kiváltsága. Minden lakásban ott a helye, mert egyszerűbbé, kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi otthonunkat. Az okos otthonok forradalmát éljük. Az a cég, aki most egy jó technológiával ki tudja emelni termékét az ipar jelenlegi bonyolult és költséges megoldásai közül az piacvezető lehet ebben a versenyben. A Chameleon egyenes utat mutat, hogyan lehet tömegekhez eljuttatni ezt a technológiát.