Középiskolai tanulmányaim során az új kihívásokat kerestem, ez segített az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen az első helyezés megszerzésében. Később az NI Hungary Kft.-nél is az új kihívások keresése közben sikerült a LabVIEW programozást elsajátítanom. Jelenleg az új kihívások miatt érdekel a rendszertervezés és a gyártósorok automatizálása.
Szeretném az eddig megszerzett ismereteimet a gyakorlatban is elmélyíteni és kibővíteni. Ezért a jövőben mérnökként is elsősorban olyan kihívásokat fogok keresni, amik minden nap új feladat elé állítanak. Elképzelésem szerint a rendszertervezés és az egyedi gép vagy -rendszer tervezése, kivitelezése és üzembe helyezése fogja megadni számomra azt a szakmai lehetőségest és teret, ahol a munkámat hatékonyan tudom elvégezni.
Szeretném az elektronikai technikus, LabVIEW programozói ismereteimet használva, a mechatronikai mérnök tanulmányaim során az elméletet és a gyakorlatot összekapcsolni. Ezzel első sorban olyan mérnöké szeretnék válni, aki a problémák megoldásánál nem csak az elméleti hanem a gyakorlati szempontokat is fel tudja használni, így egy adott problémát hatékonyabban és gyorsabban képes megoldani.
Természetesen ehhez szükségem lesz az idegennyelv tudásomat fejleszteni, így az angol nyelvet mindenképpen szeretném elsajátítani még az egyetemi éveim alatt.

Események amelyeken szerepel:
 • Robotok kicsiknek és nagyoknak
 • Akadálymentesített: Nem
  Életkor: óvodásoknak, általános iskola alsósoknak, általános iskola felsősöknek, gimnazistáknak, egyetemistáknak
  Regisztrációköteles: Nem
  Külföldiek számára is látogatható program: Nem
  Programtípus: Workshop
  Intézményen belüli helyszín: III. 318.
  Nap: Péntek(szeptember 27.)
Kapcsolt intézmények: