Szereplő neve:  
Pap Izolda

Pap Szilárd István, újságíró, antropológus (Mérce).

Bővebben

Célom, hogy átfogó szemléletre tegyek szert a táplálkozás terén, amivel a vendéglátást is segíthetek fenntarthatóbbá formálni. Az egészséges táplálkozásnak egyben környezetbarátnak is kell lennie. Ha tudatosan választunk, azzal befolyásolhatjuk a kínálatot. 2013-ban végeztem alapszakos biológusként sejt- és molekuláris biológia szakirányon a Szegedi Tudományegyetemen. Majd 2017-ben megszereztem az okleveles táplálkozástudományi szakember MSc-képesítést a Debreceni Egyetem Általános…

Bővebben

Biológus mesterszakos hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetemen. Diplomamunkám elkészítéséhez a Mikrobiológiai Tanszék Elválasztástudományi csoportjához csatlakoztam, ahol fonalasgombák másodlagos anyagcseretermékeit vizsgálom.

Bővebben

  Papp Melinda a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karának Nyelvtudományi Doktori Iskolájában végzi doktori tanulmányait. Kutatásainak fókuszában a verbális történetmondás osztenzív stimulusainak vizsgálata áll. Eredményeiről számos hazai és 3 nemzetközi konferencián számolt be, posztgraduális tanulmányai során több kutatási projektben is részt vett, a Szegedi Tudományegyetem Fejlődéses és Neuropragmatikai Kutatócsoportjának a tagja. A PhD-képzés mellett Boldizsár Ildikó…

Bővebben