Események betöltése

← Vissza az Események-hez

Égigérő Fa Tanulócsoport

36306232646||www.egigerofa.com

Az Égigérő Fa tanulócsoportban kooperatív pedagógiai módszerekkel tanítunk, magántanulóinknak egyéni tanrendet biztosítunk és eszerint haladunk. A diákoknak lehetőségük adódik minden készségterületen fejlődni saját ritmusban, ugyanakkor a társas készségeik is erősödnek az együttműködést igénylő feladatok elvégzése közben.

Nagyon fontosak számunkra a természet értékei, tanulásba foglaljuk a környezet ismeretét és védelmét, bátorítjuk őket minden területen a saját tapasztalatok megszerzésére, a kísérletezésre. Lépést tartunk a korszerű technológiákkal, pl. használunk interaktív táblát és okos készülékeket, valamint az idegen nyelvek használatára is minden nap lehetőség van az erre kialakított tematikus sarkokban.
 
Iskolánk Zuglóban működik, 2018 szeptemberében indultunk alsós csoportunkkal (1-4.oszt.) kis létszámban, melyhez a csatlakozás tanév közben is lehetséges. Óvodások részére iskolafelkészítő napokat is tartunk, egyéni felmérés szerint. Változatos délutáni szakköreinken külsős gyerekek, magán- vagy otthontanulók is jöhetnek.
Keressenek minket bizalommal!
  • Sajnos nincs találat.

Szervező összes eseménye →