Események betöltése

← Vissza az Események-hez

Flex Budapest Design Center

+36301609757||https://flex.com/

A Flex vezető Sketch-to-Scale™ vállalatként az embereket és a tudományos technikai fejlesztéseket összekapcsoló intelligens termékeket tervez és gyárt. Több mint 30 országban 200 000 munkavállalóval innovatív tervezési, mérnöki, gyártási, szerviz, ellátási lánc menedzsment és logisztikai tevékenységet kínál különböző profilú és méretű vállalatok, valamint a végfelhasználói piac számára.

Flex – Live smarter™.

 

Hiszünk egy szebb jövőben és abban, hogy mi mindent érhetünk el, ha az életünk összekapcsolódik.

Ezért minden nap egy dologra koncentrálunk: egy okosabb, összekapcsolódó világ létrehozására.

Támogatjuk a tehetségek fejlődését, hogy képességiket, erősségeiket érvényesíteni tudják, a munkavégzéshez biztos munkahelyet, egészséges és biztonságos munkakörnyezetet teremtünk.

 

Komplex rendszereket tervezünk, és azokat végigkísérjük a teljes termékcikluson. Legyen szó cloud szerver architektúrákról, vagy telekommunikációs eszközökről, minden területen magabiztosan helyt állunk. Olyan projektekben veszünk részt és koordinálunk, melyek kontinenseken ívelnek át. A rendszertervezéstől kezdve a hardverfejlesztésen, gyártástámogatáson, firmware és diagnosztikai szoftver valamint teszt platform fejlesztéséig bezárólag minden a mi kezünkben összpontosul.

  • Sajnos nincs találat.

Szervező összes eseménye →