Események betöltése

← Vissza az Események-hez

OTP Fáy András Alapítvány

+3614130620||www.otpfayalapitvany.hu

A több mint 26 éves szakmai múlttal rendelkező OTP Fáy András Alapítvány az „Esélyt a Jövő generációjának!” mottó jegyében folytatja tevékenységét, melynek középpontjában az általános és középiskolás diákok pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási ismereteinek bővítése, valamint a tudatos életpálya- és karriertervezés állnak.

Az Alapítvány finanszírozója az OTP Bank, azonban a támogatói döntések meghozatalában, a kuratóriumi munkában független szaktekintélyek, rangos közéleti szereplők vettek és vesznek részt.

Az eddig elért sikerek leginkább két dolgon alapultak: az Alapítvány tevékenysége egyrészt illeszkedik a kor társadalmi elvárásaihoz, másrészt folyamatosan igazodik a tinédzsereket érintő trendekhez.

Az alapítványi képzések során egy trénercsapat a saját fejlesztésű pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási oktatási anyagait használja fel oly módon, hogy a tréningszerű elemeket tartalmazó modulok mindegyike eleget tegyen a „szórakoztatva tanítást” előtérbe helyező elvárásoknak.

Az OTP Fáy András Alapítvány pénzügyi, gazdasági, gazdálkodási és életvezetési (karrier) edukációs programjai összhangban vannak az oktatási kormányzat általános és középiskolásokat célzó ez irányú terveivel. A budapesti és a nyíregyházi trénercsapat által tartott tréningeken mára évente mintegy 20-25000 diák képzése valósul meg, mindeddig több mint 100.000 diák vett részt az Alapítvány képzésein, illetve szemléletformáló gondolatokkal, információkkal több 100.000 fiatalt ért el különböző szabadidős rendezvényeken, kitelepüléseken, szakmai eseményeken.

Az OK Projekthez tartozó különböző, a diákokat és tanárokat egyaránt megszólító sikeres programjaival az Alapítvány lehetővé teszi, hogy a pénzügyi kultúra fejlesztése és a karriertudatosság tervezett folyamattá váljon.

  • Sajnos nincs találat.

Szervező összes eseménye →