Érdekel a programozás? Indulnak a Logiscool őszi kurzusai!

A 2014-ben indult Logiscool ma már 15 országban, több, mint 100 helyszínen tart interkatív kurzusokat és táborokat az élményszerű programozás iránt érdeklődő gyerekeknek.

Scoolcode nevű saját oktatási platformon, inspiráló környezetben tanítanak a Logiscool jófej, egyetemista tanárai. A kurzusokat bármely életkorban el lehet kezdeni, és akár több éven át tartanak. A tananyagot egymásra épülő modulokon keresztül lehet elsajátítani, és az eddigi tapasztalatok alapján a diákok használni is tudják a megszerzett tudást.

Online és az ország egész területén megtalálhatjuk iskoláikat, vagy jelentkezhetünk táborokba is. A kurzusokat böngészve többek között találkozhatunk a Game Design-nal, játékfejlesztéssel Python nyelven, 3D játékkészítéssel, megtanulhatjuk, hogyan épül fel a Minecraft világa, LEGO robotokat építhetünk és programozhatunk, de a vállalkozások világába is betekintést nyerhetünk.

Az érdeklődők ingyenes nyílt napon is részt vehetnek!

Az Európai Kutatók Éjszakája a Horizon 2020 kutatási és innovációs keretprogram támogatásával a 955402 számú támogatási megállapodás alapján valósul meg. További információ: http://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/news/results-msca-night-2020_en

2020. szeptember 18.