Kábelszerelés, Wi-Fi, technológia – a Citi Bank programjai

Mit tudsz a Wi-Fi történetéről? A Wi-Fi technológia hatalmas fejlődésen ment keresztül az elmúlt 20 évben. Érdekes előadást hallgathatsz meg arról, hogyan lett ebből az otthoni felhasználásra szánt technológiából nagyvállalati megoldás. Milyen lehetséges buktatói vannak a Wi-Fi használatának, milyen hatása van a rádiós interferenciának és milyen biztonsági megoldásokat kínál a Wi-Fi. Tippeket és trükköket ismerhetsz meg arról, hogyan állítsuk be az otthoni Wi-Fi hálózatunkat.

Hogyan változtak az IT eszközök és a hozzátartozó technológiai és infrastrukturális háttér az elmúlt 20-30 évben? Egy interaktív előadás során kívülről-belülről bemutatják az érdeklődőknek az egyes szerverek és hálózati eszközök hardveres felépítését, elmerülve a különböző architektúrák részleteibe ezen emberöltő alatt szerzett tapasztalatok és az élet által írt történetek élményeivel színezett lencsén keresztül szemlélve a nagyvállalati környezetben betöltött kritikus szerepkört.

Mindig is érdekelt volna egy adatközpont belülről? Esetleg szeretnéd látni milyen módszerekkel lehet számítógép hálózatokat összekötni? Egy gyakorlati workshop keretein belül erre most lehetőséged nyílik, ahol saját kezeddel is kipróbálhatsz különböző réz és optikai kábelszerelési technikákat és ezek ellenőrzését mérőműszerek segítségével. Valamint egy rövid látogatással betekintést nyerhetsz tesztelési célú adatközpontunk belsejébe.

A Citi több mint 35 éve kínál innovativ pénzügyi megoldásokat a magyar bankpiacon. Világszínvonalú banki termékek és szolgáltatások széles körét nyújtja közép- és nagyvállalati, multinacionális, állami szektorbeli, valamint pénzügyi intézményi ügyfeleinek, így járulva hozzá terveik megvalósításához, céljaik eléréséhez. 2005-ben a Citi az első nemzetközi vállalatok között nyitotta meg szolgáltató központját Magyarországon. A Citi Solutions Center 95 országot ellátva biztosít szolgáltatásokat Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban, néhány funkció tekintetében pedig globálisan is.

2022. szeptember 16.