Az emberi test A-tól Z-ig Debrecenben

Fedezd fel az emberi test anatómiáját, és válogass számos izgalmas orvostudományi program között Debrencenben!

Kezdjük fentről lefelé a barangolást! A Debreceni Egyetem Anatómiai, Szövet- és Fejlődéstani Intézetében a miniagyakról, vagyis az agyunk avatárjairól tudhatsz meg részleteket. A modern genetikai és sejttenyésztési eljárások lehetővé tették, hogy emberi sejtekből különböző szervdarabkákat vagy mini szerveket hozzanak létre a kutatók laboratóriumi körülmények között. Két előadáson keresztül ismerkedhetsz meg, hogyan is használják fel a gyógyításban ezeket.

Pillants bele, hogy hogyan is működik a látásod! Résztvevőként olyan területeket láthatsz a retinából, melyek egyébként a szemészek számára is nehezen megjeleníthetők. A Szemklinikán szélesítheted a tudásod a szemünk működéséről.

Minden itt kezdődött. Ha részt veszel a születés csodája programon, megtekinthetsz egy kiállitást, fotókat és rövid filmeket az új élet kialakulásának folyamatáról. Modelleken végig követheted a várandósság kilenc hónapját, a magzat fejlődésének folyamatát a megtermékenyitéstől az új élet megszületéséig. 

Neked is csak egy kérdésed maradt, hogy hol lehet regisztrálni? Kattints, és válogass az izgalmas orvostudományi programok közül!

2023. szeptember 14.