Európai Kutatók Bemutatója

Csatlakozz idén ősszel egy 48 órás, angol nyelvű, epikus kontinentális kutatási bemutatóhoz! A European Research Showcase (Európai Kutatási Bemutató) meghívja az ipari és egyetemi kutatókat, bármely szakmai szinten és tudományágban dolgozó kutatókat, hogy mutassák be munkájukat ezen a közösségi média alapú eseményen. Az élet, a föld, a hely és a tér témáját felhasználva arra bátorítjuk, hogy legyen kreatív, és hozzon létre olyan tartalmakat, amelyek életre keltik munkáját a TikTok, az Instagram és a Twitter széles közönsége számára.

A részvételhez a következők bármelyikét vagy mindegyikét megteheted

  • Készíts egy 2 perces videót, amely a kutatásod történetét meséli el magával ragadó és kreatív módon.
  • Küldj be egy rövid profilt magadról és a munkádról, amit közösségi média grafikává alakítanak át.

Ha regisztrálsz, hozzáférést kapsz egy sor INGYENES, a nyilvánosság bevonására vonatkozó képzési videóhoz, egy élő virtuális képzési eseményhez, amely a közösségi médiára szánt videótartalmak létrehozására összpontosít, valamint egy díjnyertes tudományos kommunikátor által nyújtott tartalomkészítési támogatáshoz.

A European Research Showcase az INTERSECTIONS, az UKRI által finanszírozott nemzetközi együttműködés része, és Európa-szerte szervezeteket és közösségi vezetőket keresünk, hogy segítsenek bevonni a helyi közösségeket.

Bővebb információ ITT érhető el.

2023. július 17.