EuroBioBlitz

Az EuroBioBlitz egy egész Európára kiterjedő, 2023. szeptember 29-én és 30-án megrendezésre kerülő vadon élő állatokat rögzítő esemény. A kontinens bármelyik részén bárki támogathatja az ökológiai kutatást azzal, hogy feltölti a helyi élővilágról készült fotókat az iNaturalist alkalmazásba.


Hogyan lehet részt venni? Magánszemélyként is részt vehetsz, egyszerűen feltöltve a szeptember 29-én és 30-án látott helyi vadon élő állatokról készült fotókat az ingyenes iNaturalist alkalmazásba. Vagy mehetsz egy lépéssel tovább, és szervezhetsz egy sétát, hogy segítsd a helyi közösségedet, barátaidat vagy kollégáidat felfedezni a házuk táján található élővilágot.

Ha ingyenes információkat, útmutatást és forrásokat szeretnél kapni az út során, látogass el a www.bnhc.org.uk/eurobioblitz-2023 weboldalra, ahol a Természettudományi Konzorcium támogatni fog abban, hogy az EuroBioBlitz 2023 során saját mini vadvilág-felvételi eseményt szervezz. Ez lehet egy 20 perces séta az iNaturalist alkalmazás segítségével, hogy rögzítsd a munkahelyed körül látott vadon élő állatokat, vagy akár egy egész napos BioBlitz esemény, olyan tevékenységekkel, mint a tóba merülés és szakértő által vezetett séták!


Az EuroBioBlitz forrásai angol, spanyol, francia, lengyel, lengyel, portugál, olasz, német, svéd és olasz nyelven állnak rendelkezésre.

Bővebb információ ITT érhető el.

2023. július 18.