Tanárok Napja

Gyűjtsetek valódi tapasztalatokat a tananyagon túl is, hogy minél hatékonyabban segíthessétek diákjaitokat a pályaválasztásban!

Kikre számítunk?

Tanárok Napja esemény elsősorban középiskolákban matematikát, informatikát tanító pedagógusok és osztályfőnökök számára nyitott program.

Csatlakozás a regisztrációs felület kitöltésével: ÉRDEKEL

Miért érdemes részt venni a Tanárok Napján?

A résztvevők – a Lányok Napja®  programhoz hasonlóan – betekintést nyerhetnek a természettudományokhoz, technológiához, mérnöktudományokhoz és matematikához szorosan kapcsolódó STEM-szakmák világába, a résztvevők a lányok számára is közvetíthető jó példákkal, követhető és inspiráló mintákkal találkoznak.

A csatlakozó pedagógusok az oktatáshoz alkalmazható módszereket, ötleteket is  kapnak, melyeket a program során workshop formájában mutatunk be.

Miért különleges ez a Tanárok Napja?

Bemutatkozik a NaTE új mentorprogramja: középiskolás lányoknak szóló, matematikai és informatikai készségeket is fejlesztő, heti rendszerességű, szakkör jellegű foglalkozás, ami egyéni mentorálással, kommunikációs készségek fejlesztésével kiegészített program és a résztvevők pályaorientációját is segíti.

A Te részvételedre is számítunk az online Tanárok Napja eseményünkön!

REGISZTRÁCIÓ

Az esemény a Kutatók Éjszakája programsorozat előkészítő rendezvénye.

2023. szeptember 12.