Ingyenes képzés: Tudománykommunikáció

Az Európai Kutatók Bemutatója egy olyan 48 órás angol nyelvű online esemény, amely az európai kutatók munkáját mutatja be. A kutatók online képzési eseményeken és korrepetáláson vehetnek részt a Global Science Show közreműködésével. A képzés célja, hogy segítse a kutatókat abban, hogy munkájukat a közösségi médián keresztül a szélesebb nyilvánossággal is megismertessék. Munkájukat ezután egy online bemutató keretében mutatják be az online közönségnek. Ehhez olyan kutatókra van szükség, akik a tartalomkészítési készségeiket szeretnék fejleszteni.

2023-ban 2 lehetőség van a részvételre! Az első képzési lehetőség februárban és márciusban, áprilisi bemutatóval, (2023. április 28-29.), a második lehetőség júliusban és augusztusban, szeptemberi bemutatóval (az Európai Kutatók Éjszakája időpontjában).

A regisztrációval hozzáférést kap egy sor INGYENES, a nyilvánosság bevonására vonatkozó képzési videóhoz, egy élő virtuális képzési eseményhez, amely a közösségi médiára szánt videótartalmak készítésére összpontosít, valamint egy díjnyertes tudományos kommunikátor által nyújtott tartalomkészítési támogatáshoz.

Az Európai Kutatási Bemutató az INTERSECTIONS, az UKRI által finanszírozott nemzetközi együttműködés része, és Európa-szerte keresünk szervezeteket és közösségi vezetőket, hogy segítsenek a helyi közösségek bevonásában.

További információk

2023. január 24.