Gömböc, esélyegyenlőség és “énmárka” Gyöngyösön a Kutatók Éjszakáján

Szeptember 29-én két nap múlva Gyöngyösön is bepillantást nyerhettek a Kutatók Éjszakája színes program kavalkádjába. Gyertek el, és tapasztaljátok meg, mennyi árnyalata is van a kutatói létnek.

A MATE Gyöngyösi Campusán megrendezésre kerülő Kutatók Éjszakája programsorozat keretében a MATE nemzetközi projektjei is bemutatásra kerülnek. A női esélyegyenlőség az agrár-felsőoktatásban az egyike a projekteknek, melyekről többet megtudtattok, ha ellátogattok hozzájuk szeptember 29-én 18:00-kor.

A gömböc bemutatására is sor kerül a gyöngyösi Kutatók Éjszakáján. Ez az első ismert homogén test, melynek egy stabil és egy instabil, azaz összesen két egyensúlyi pontja van.  Ismerjétek meg ti is személyesen szeptember 29-én!

Érdekel, hogy hogyan befolyásolja az énmárka a karrierépítést? Látogassatok el Domán Szilvia előadására, hiszen azt is megtudhatjátok, hogy “igenis fontos az első benyomás”! Választ kaphattok azokra a kérdésekre is, hogy mi alapján ítélnek meg minket? Milyen szituációkban lehet ez fontos? Emellett ötleteket, tanácsokat, pozitív és negatív példákat is megismerhettek az énmárka építésével kapcsolatban a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Károly Róbert Campusán. 

Kutassatok és találjatok, hiszen már csak kettőt kell aludnotok a Kutatók Éjszakájáig!

2023. szeptember 27.