Minden korosztály megtalálhatja a neki szóló témát a Nők a Tudományban Egyesület programjain

A családdal érkeznétek, az iskolai barátaiddal látogatnátok el vagy a kollegáiddal vennétek részt a Kutatók Éjszakáján? Minden kombinációnak helyet kínál a NaTE szeptember 29-én a Bartók Béla úti Szpotban.

Legyetek kreatívak, miközben megtanuljátok az áramkörök alapjait! Készítsetek világító szemű cicát, egyedi képeslapot vagy egy saját projektet, aminek csak a képzeleted szab határt! Már van is ötleted, mit készítenél? Regisztrálj a programra!

Kételkedtek benne, hogy érdekesek-e a tudományok? A Nők a Tudományban Egyesület programja során különféle látványos kísérleteket láthattok, kipróbálhattok; megtanulhattok számos otthon elkészíthető kísérletet is. Ez a legnagyszerűbb lehetőség arra, hogy meglássátok és megérezzétek, mennyire csodálatosak a természettudományok.

Érdekel szülőként, hogy milyen nyomkövető sütikkel találkozhatnak a gyermekeitek az interneten? Megsüthetők-e a azok a bizonyos „sütik”? Beszélgetésre hív a NatE a honlapok és appok rejtelmeiről, és betekintést nyerhettek az EU által támogatott CSI-COP projekt nyújtotta védekezés lehetőségekbe. Beszélgetést is kezdeményeznek a szülők és gyermekek közötti kapcsolatról a digitális világban.

Csatlakozzatok szeptember 29-én a NaTE programjaihoz, és ismerjétek meg közelről az egyesület munkáját és programjait!

2023. szeptember 27.