Hanghullámok, multikopterek, retró játékkuckó – programok Székesfehérváron

Mi történhet egy elektromos eszközzel, ha Szibériában, az óceán partján, vagy sivatagban akarjuk használni? Hogyan tesztelik az IP védettséget? Most egy laborlátogatás során megtudhatod, hogyan lehet bebizonyítani, hogy egy termék alkalmas lesz a felhasználásra. Fókuszban az autóerősítők – előadás és interaktív foglalkozás!

Emellett a Harmanban most megtapasztalhatod a hangullámok sokszínűségét is. Próbáld ki kedvenc hangszereinket, teszteld a hallásod, tanulj arról, hogy hogyan mutatják meg a mérőműszerek a hangot, amit hallasz. Interaktív foglalkozások és kísérletek, családbarát formában, minden korosztálynak.

Az Óbudai Egyetem szervezésében most a Double Ring Wings bemutatja az Intelligens Repülő Labor rendszerét merevszárnyas és multikopter szerkezetű drónjain. A rendszer egy komplex gáz- és sugárzásérzékelő szenzorkészlettel van felszerelve, amely egyedi és speciális feladatok ellátására alkalmas!

Szeretnéd megmozgatni és programozni a robotokat? Jól is teszed, ha felkészülsz, mert a FANUC, UR, ABB és KUKA robotok már a spájzban vannak!

Szeretnél virtuális szemüveg segítségével egy sétát tenni a dinoszauruszok között? Szeretnéd megtudni, hogy készül egy 3D játék? Most kicsik és nagyok is izgalmas tapasztalatokat szerezhetnek a dínók között.

Érdekel, mivel játszottak az 1980-as években, amikor a számítógép elkezdett megjelenni a háztartásokban? A retró játékkuckóban olyan, mára legendássá vált videojátékokat próbálhatsz ki, mint a Pac-Man vagy a Donkey Kong – az idősebb generáció pedig egy hétvége erejéig nosztalgiázhat és megdöntheti a saját rekordjait.

Készíts 3d modellt képekből! Ehhez számos szoftver áll már rendelkezésünkre – vannak olyan megfizethető alkalmazások, melyekkel könnyedén készíthetünk magunknak 3D modelleket digitális fényképek segítségével.

2022. szeptember 21.