Mentális egészség szűrés, digitális jövő, ügyességi pálya – programok Szombathelyen

Izgatnak a vizuális illúziók és pszichológiai kvízek? A szombathelyi Pedagógiai és Pszichológiai Intézet pszichológia BA szakos hallgatói látványos pszichológiai kísérletekkel várják az érdeklődőket életkortól függetlenül!

Felmérnéd, milyen állapotban van a mentális egészséged? Mennyire van jelen az életedben a stressz, a kiégés, a depresszió? Az egyszerű, valid kérdőíveket kitöltő érdeklődők azonnali, egyéni visszajelzést kapnak az eredményről és az esetleges további teendőkről. A kérdőívek kitöltése és értékelése anonim módon zajlik, adatgyűjtés a szűrővizsgálat során nem történik! Program szintén az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karának szervezésében.

Tedd próbára az ügyességed és a gyorsaságod az egyetemi sportcsarnok akadálypályáján! Várják az alsósokat egy ügyességi játékra, 4 fős turnusokban. Az ügyességi gyakorlatok mellett lesznek a gyorsaságot és az erőt próbára tevő gyakorlatok is.

Az am-LAB innovációs központ szervezésében pedig bepillantást nyerhetsz a digitális jövőbe. Hogyan lehet egyszerű munkákra betanítani robotokat? Milyen szabadságot biztosít a 3D nyomtatás az egyedi tárgyak tervezésében? Milyen okos anyagokkal találkozhatsz a mindennapokban? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre igyekszik választ adni egy izgalmas, interaktív “túra”, ahol még nyeremények is várják a szorgalmas játékosokat!

2022. szeptember 12.