Változatos programok a Debreceni Nemzetközi Iskolában külföldieknek egyaránt – Various programs at the International School of Debrecen

Érdekel a projektmenedzsment az iskolában, vagy kíváncsi vagy, hogyan épül fel egy Story Workshop? A Debreceni Nemzetközi Iskola magyar és angol nyelven is vár, hogy új módszereket és modern technikákat mutasson be neked. Még transzferbuszokkal is készülnek, szóval az utazás miatt sem kell aggódnod.

Hogyan valósíthatod meg egy elképzelésedet hatékonyan, céltudatosan, sikeresen? Az ISD 10. osztálya egy fél évet szánt rá, hogy ezt a tudást és gyakorlatot megszerezze. A projektmegvalósítás minden lépését érthetően és a hétköznapokban is jól használhatóan mutatják be. “Ismerd meg ezt az utazás, ahol nemcsak választ kaptam egy kérdésre, hanem olyan felbecsülhetetlen értékű időgazdálkodási és kommunikációs készségekre is szert tettem, amelyek egy életre szólnak. Tapasztald meg az oktatás és a természet találkozásának varázsát a projektemen keresztül!” – írja Panna a projekt egyik megvalósítója.

A tartalomfogyasztásunk óriásit változott az elmúlt években. A gyerekek szövegértési és olvasási készségeit is ehhez igazítva, tegyük újra élménnyé az olvasást! Az ISD első osztályos tanára a legfrissebb kutatási adatok alapján állított össze egy előadását: résztvevőként megtanulhatjátok, hogyan lehet játékosan könyvet írni, vagy a technológia segítségével digitális könyveket és képregényeket készíteni. Ez a tanfolyam mindenkinek szól, aki az írást a gyerekek számára vonzó élménnyé szeretné tenni, és mindenkinek, akit érdekel a játék alapú kutatás és tanulás. A gyerekek számára is remek programmal készül: újrahasznosított és természetes anyagokat használhattok majd, hogy a Story Workshop varázslatán keresztül történeteket alkossatok.

Légy részese az ISD színes programjainak, és láss bele egy modern és nemzetközi iskola működésébe!

In English:

Are you interested in project management at school or are you curious about how a Story Workshop is structured? The Debrecen International School is waiting to introduce you to new methods and modern techniques in both Hungarian and English. They even provide shuttle buses, so you don’t have to worry about the transfer.

In Grade 10, the ISD students learned how to implement ideas efficiently, purposefully, and successfully. They spent a semester acquiring this knowledge and practice. The project implementation process is presented in a way that is easy to understand and use in everyday life. Panna, the student who worked on the project, gained valuable time management and communication skills that will last a lifetime. You can experience this journey by watching the presentation, which is available in English too.

Explore literacy through the lens of inquiry and discover how you can combine an inquiry approach with literacy. As a participant, you will use recycled and natural materials to create stories through the magic of Story Workshop. You can learn how to write books or use technology to create digital books and comics. This is for anyone looking to make writing an engaging experience for children and for anyone interested in inquiry and learning through play. The presentation will be in English and Hungarian.

Join the colorful programs of ISD and see how a modern and international school works!

2023. szeptember 21.