Változtasd meg a jövőt az innováció, az egészségügy és egy saját vállalkozás lehetőségén keresztül!

Idén is megrendezik az EIT Health Innovation Days-t, amelynek célja, hogy fiatal egyetemi hallgatókat vezessenek be az egészségügyi innovációk világába.

Az eseményt Magyarországon és 21 további országban rendezik meg, írja a Qubit. A jelentkező fiataloknak multidiszciplináris csapatokban kell feladatokat megoldaniuk. Design thinking trainingen és pitch coachingon lehet részt venni, pánciensekkel és felhasználókkal találkozhatnak, akik tapasztalataikkal segítik a csapatok munkáját.

Ha szívesen hallgatnál inspiráló előadásokat, találkoznál a szakmai zsűrivel és start-up képviselőkkel, itt a helyed! Előképzettség vagy háttértudás nem szükséges!

Három győztes csapatot hirdet a zsűri, az első helyezett meghívót kap az EIT Health Innovation Days nyerteseknek szóló rendezvényére, ahol továbbfejleszthetik ötletüket!

A részvétel ingyenes. Helyszínek és időpontok:

  • Semmelweis Egyetem, Budapest: 2020. november 5.
  • EIT Health Hub, Pécs (Pécsi Egyetem, Transzdiszciplináris Kutatások Intézete): 2020. november 3.

Az Európai Kutatók Éjszakája a Horizon 2020 kutatási és innovációs keretprogram támogatásával a 955402 számú támogatási megállapodás alapján valósul meg. További információ: http://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/news/results-msca-night-2020_en

2020. október 23.