Játékbarlang, marketingkísérletek, népszokások – társadalomtudomány Miskolcon

A Miskolci Egyetem rengeteg színes, interkatív programmal várja a Kutatók Éjszakájának résztvevőit. Szemezgetés a társadalomtudományos és bölcsészettudományos programokból:

Ne válj áldozattá! „T.J. sértett elmondta, éppen hazaindult a késői órán a szórakozóhelyről, amikor megtámadták és értékeit erőszakkal elvették tőle.” Veled is megtörténhet – tudod, mit kell tenned? Tudod, kitől kaphatsz segítséget? Interaktív program a Miskolci Áldozatsegítő Központ közreműködésével.

Mentőkutya akcióban – Terrorcselekmény utáni kutyás felderítés, személyi keresés a Spider Mentőcsoport kutyásainak közreműködésével

Légy részese egy igazi marketing-kísérletnek! Egy különleges kísérletben való részvételre invitálják az érdeklődőket, ahol az öltözködéshez kapcsolódó sztereotípiákat vizsgáljuk a személyes marketing aspektusából.

Játékbarlang – Kiállítás, és játék! Mivel játszottak anno a gyerekek, mi volt népszerű régen, és mi a trendi ma? Kipróbálhatod, megnézheted, végül válaszd ki, melyik legyen a JÁTÉKOK KIRÁLYA! Utadon pontgyűjtő állomásokkal is találkozhatsz. Játssz!

Mik azok a jogi népballadák? Egy interaktív előadás során egy rövid történeti utazás keretében az érdeklődők két népballada kapcsán nyernek betekintést a jog népszokások világba és megtudhatják azt is, mi él tovább ezekből a népszokásból a mai magyar büntetőjogban.

2022. szeptember 19.