KÍSÉRLETRE FEL! – INDUL AZ I. BAY KUTATÓKÉPZŐ VERSENY!

Bár a koronavírus miatt idén nem tudunk Veletek személyesen találkozni a Kutatók Éjszakáján, azonban kollégáink így is színes kísérletekkel készülnek számotokra!


Október 5-én hétfőn elindítjuk BAY KUTATÓKÉPZŐ sorozatunkat! Minden héten megosztunk Veletek a facebook oldalunkon egy-egy videót izgalmas kísérletekkel. Nincs más dolgotok, mint összeszedni 4-8 csapattársat, egy tanárt a sulitokból és a kísérletekből megcsinálni 7 darabot. Ha ezt dokumentáljátok és elkülditek számunkra november 25-ig akkor részt vehettek november 27-én délután az élő, online kvíz játékunkban melynek fődíja fejenként egy tablet. De a többi résztvevőnk sem marad ajándék nélkül a II. és III. helyezettek Harry Potter szabadulószoba vagy Csodák Palotája belépőket nyerhetnek.


Ha kíváncsi vagy a részletekre látogass el oldalunkra: http://www.bayzoltan.hu/hu/bay-kutatokepzo/ 

Az Európai Kutatók Éjszakája a Horizon 2020 kutatási és innovációs keretprogram támogatásával a 955402 számú támogatási megállapodás alapján valósul meg. További információ: http://ec.europa.eu/research/mariecurieactions/news/results-msca-night-2020_en

2020. október 9.