Kísérlezett és találkozz robotokkal Székesfehérváron!

A robotok és a kalózok is ott lesznek a Kutatók Éjszakáján Székesfehérváron. Csatlakozz te is hozzájuk, és regisztrálj a kedvenc programjaidra!

Szeretnéd felfedezni, hogyan működik a világ? Megteheted a hands on kísérleteken keresztül, amelyek mindenki által elérhető eszközökkel működnek. Megismerhetsz olyan kísérleteket, melyeket otthon is elvégezhetsz, és olyanokat is, amiket semmiképpen sem! Barangolj a fizika világában meglepően egyszerű házilag elkészíthető eszközökkel! Gyere el az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karának bemutatójára, és vegyél részt a kísérletekben!

Kalóz Jack egykori szakácsa, Séf Bácsi új, titkos receptet talált ki, melyet a gonosz Paprika Bácsi ellopott tőle. Ahhoz, hogy Séf Bácsi visszaszerezhesse a receptet, Rád is szüksége van.Az Alba Regia Műszaki Kara egy kalóz kalandra is hív. Keresd meg kalóz Jack kincsét! Ha ügyesen teljesíted a feladatokat, elnyerheted a kincset!

Ezen kívűl testközelből is megismerhetsz robotokat, és még meg is simogathatod őket. FANUC és ABB robotokkal találkozhatsz pénteken Székesfehérváron. Szeretnéd megmozgatni és programozni a robotokat? Gyere el a Műszaki Kar workshopjára, és próbáld ki élőben!

Szeptember utolsó hétvégéje érdekes programokkal vár téged. Székesfehérváron is megtalálhatod a hozzád legközelebb álló programot.

2023. szeptember 23.