Szombaton is látogassatok el a Kutatók Éjszakája programjaira az egész családdal!

Szeptember 29-én kezdődik a Kutatók Éjszakája programsorozat, de még 30-án, szombaton is remek programok várnak minden érdeklődőt, minden korosztályból.

Kutyások figyelem! Szeptember 30-án 11 órára várják Szarvason azokat az állat-, és természetbarát látogatókat, akik házikedvencükkel részt vennének a Szarvasi Kutyakiképző Iskola bemutatóval egybekötött oktatásán. Az 1 órás programon ezekről a témákról lesz szó: A kutyám, én és a többiek, a láthatatlan póráz, séta, őszi illatok, szagok a kertben. Vegyetek részt a négylábú barátaitokkal ti is!

Pillantsatok be együtt fővárosunk működésének kulisszái mögé! Honnan jön a víz a fürdőszobánkba? Ki kapcsolja fel este a díszkivilágítást? Kényelmes-e a csatornabúvárok ruhája? A NONSTOP BUDAPEST kiállítás a fővárosi közművek 150 évét mutatja be szombat délelőtt a margitszigeti Kristálytérben. A családi foglalkoztató feladatlappal is kísért interaktív program fókuszában a fenntartható, környezetvédelmi szempontokat is figyelembe vevő városműködtetés- és fejlesztés áll. Tudjatok meg ti is többet a városról, ahol éltek!

Varga Anikó előadásával szombat délelőtt a csillagokig utazhattok el. A program ezekkel a címszavakkal jellemezhető: hiedelmek, tévhitek, tények és aktualitások. A nagyszénási csillagászati előadást kicsiknek, nagyoknak, szakértőknek és laikusoknak is ajánlják.

Szombaton se maradjatok otthon, hanem töltsétek a napotokat izgalmas és tanulságos programokon a Kutatók Éjszakáján!

2023. szeptember 23.