Mentálisegészség, mozgásimprovizáció, függőségek és még sok más program vár Szombathelyen

Szeptember 29-én és 30-án Szombathelyen sem maradhatnak el a tudományos programok. Legyen szó pszichológiáról, táncról vagy a függőségeinkről, a Kutatók Éjszakáján mindnek részese lehetsz.

Szeretnéd tudni, hogy vagy? Az egyszerű, valid kérdőíveket kitöltő érdeklődők azonnali, egyéni visszajelzést kapnak az eredményről és az esetleges további teendőkről Szmbathelyen az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Karnak köszönhetően. A szűrés a népegészségügyi szempontból jelentős mentálisegészség-problémákat célozza (stressz, kiégés, depresszió). A program célja, hogy széles körben ráirányítsa a figyelmet a mentális egészség fontosságára, beleértve ebbe a mentális zavarok mellett az életminőséget lelki oldalról csökkentő tényezők, tünetek felismerését és az érintettek megfelelő, helyben szolgáltatást nyújtó szakellátókhoz irányítását is. Tégy magadért, és vegyél részt a szűrésen a Kutatók Éjszakáján!

A táncos lábúakat is várja Szombathely szeptember 29-én. Az improvizációs foglalkozást pszichológia mesterszakos hallgatók tartják. Ha érdeklődsz a zene, a mozgás vagy a tánc iránt neked szól a program. A 45 perc alatt szeretnének egy megnyugtató, de egyben katartikus közös élményt nyújtani, beszélgetéssel egybe kötve. A workshopra tudásszinttől, kortól és nemtől függetlenül várnak mindenkit. Improvizálj te is!

Mindenkinek vannak szenvedélyei. Mikortól romboló a mámor, és mit tehet az, aki függő? Megmenteni a másik embert – hogyan lehetséges? Függőségek és mindennapjaink dilemmái a Savaria Múzeumban szeptember 30-án.

Kapcsolódj be a szombathelyi Kutatók Éjszakájába szeptember utolsó hétvégéjén! Mozogj, beszélgess és ismerd meg magad jobban!

2023. szeptember 22.