Részvétel a 2023-as Kutatók Éjszakája hatásvizsgálatán

Örülünk, hogy részt vett a Kutatók Éjszakája 2023-as eseményén. Az alábbiakban két visszajelzési módot szeretnénk a figyelmébe ajánlani, amellyel elmondhatja véleményét a rendezvényről és megoszthatja velünk tapasztalatait.

Az egyik egy elégedettségi kérdőív, amellyel a szervezők megbízásából a Hétfa Kutatóintézet azt szeretné összegyűjteni, hogy kik érdeklődnek a tudomány iránt, hogyan vélekednek róla és mennyire elégedettek ezzel a rendezvénnyel. Ön azért kapta meg a kérdőívet, mert a regisztráció során ebbe beleegyezett vagy mert a helyszínen valamelyik munkatársunknak megadta az elérhetőségét. Ezek a visszajelzések nagyon fontosak a szervezők számára, mert így nyílik lehetőségük arra, hogy minél inkább figyelembe tudják venni a résztvevők igényeit, elvárásait.

A kérdőív az alábbi linken érhető el:
https://survey.alchemer.com/s3/7554170/Kutat-k-jszak-ja-2023

A kérdőív kitöltése névtelen és önkéntes. Az összegyűjtött e-mail címeket nem őrizzük meg, az adatkezelésünk a hatályos jogszabály (Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) rendelkezését betartva történik. A válaszadás körülbelül 10-12 percet vesz igénybe, bármikor megszakítható és egy későbbi időpontban folytatható.

A válaszadásra október 20-ig van lehetősége. A kérdőívet teljesen kitöltők között három értékes elektronikai eszközt (ebook olvasót, fülhallgatót vagy okosórát) sorsolunk ki.

A másik egy kb. 1 órás online fókuszcsoportos beszélgetés, amelyen a részvétel szintén anonim, és amelyen szóban, egy beszélgetés során oszthatja meg velünk a Kutatók éjszakája rendezvénnyel kapcsolatos várakozásait és tapasztalatait. Két ilyen alkalmat is szervezünk zoomon keresztül. Az egyik október 11-én (szerdán) 9-10 között, a másik október 13-án (pénteken) 18-19 óra között lesz. Az összes résztvevőt egy 5000 forintos könyvvásárlási utalvánnyal ajándékozzuk meg.

Ha jelentkezne valamelyik fókuszcsoportos beszélgetésre, akkor legkésőbb október 10. estig írjon, vagy bármilyen egyéb kérdése van a kutatással kapcsolatban, kérem, forduljon hozzánk a [email protected] e-mail címen.

2023. október 9.