Spotify, újrahasznosítás és mesterséges intelligencia- mindez egy helyen a Budapesti Műszaki Egyetemen

Nehéz helyzetben van, aki egyet szeretne kiválasztani a BME programjai közül, de senki ne ijedjen meg, több programra is lehet regisztrálni!

Kik a legnépszerűbb nemzetközi és magyar előadók a digitális streaming platformokon itthon és külföldön, melyek a leghallgatottabb dalok, globálisan és Magyarországon? Mit árul el Azahriah, a Bagossy Brothers Company és a hirtelen feltűnt Nateki népszerűsége a magyarok online zenefogyasztási szokásairól? Többek között ezekre a kérdésekre ad választ Tófalvy Tamás előadása. Ha kíváncsi vagy, akkor kapcsolódj a programra nem a bluetooth hangszóróddal, hanem személyesen szeptember 29-én!

Forróságra is lehet számítani egy aktuális és égető témákat boncolgató előadáson. Ha barátod a bolygónk, és megtudnád, hogy felkészült-e Budapest a klímaváltozás által kiváltott egyre gyakoribb és erőteljesebb hőhullámokra? Érdekel, hogy hol találhatók a legforróbb pontok, mely kerületek a leginkább sérülékenyek és vajon megfelelő stratégiákkal rendelkezünk? Fontos téma, ne maradj le róla!

Az AI+Iot Verseny döntőjén is résztvehetnek az érdeklődők, ahol a következő kérdésekre kaphatnak választ az előadók prezentálásán keresztül: vajon mire tudják használni a tárgyak az internetet, és az adatfeldolgozásban hogyan segít a Mesterséges Intelligencia? Hogyan lesz az emberek élete biztonságosabb, kényelmesebb, egyszerűbb, ha a környezetünkben lévő eszközök elkezdenek egymással kommunikálni?

A BME programjai tényleg minden kérdésedet megválaszolják, szóval nem kérdés, hogy ott a helyed valamelyiken!

2023. szeptember 15.